Muutoksen keskellä työyhteisö voi olla jaksamisen lähde | Radio Moreeni 98,4 MHz

Muutoksen keskellä työyhteisö voi olla jaksamisen lähde

Dosentti Marja-Liisa Manka sanoo, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työssä viihtymiseen: ei valiteta vaan vaikutetaan. Tänä vuonna työniloa julistettiin Tampereella 11. kerran.

Moreenin toimitus_kuva Petri Huhtinen

Työssä jaksaa paremmin, jos työporukassa on mukava tehdä töitä. Kuvassa Radio Moreenin toimituksen väkeä. (Kuva Petri Huhtinen)

Työhyvinvointi on ensisijaisen tärkeää työn laadun ja tehokkuuden sekä tietysti mielekkyyden säilyttämiseksi. Mistä työniloa sitten voi löytää?

Tampereen yliopistolla tammikuussa järjestetyn Työnilonjulistuksen aiheena oli ”Ytimessä yhteisö”. Työnilonjulistus-webinaarin voi kuunnella ja julistuksen voi lukea täältä.

Toimittaja: Miika Ronkainen