Tulevien poliisien arki on monipuolista – samaan päivään voi mahtua rikosoikeutta, voimankäyttöä ja ajoharjoittelua | Radio Moreeni 98,4 MHz

Poliisiammattikorkeakoulua ympäröi aita, mutta alan opiskelijat eivät koe sen eristävän heitä Tampereen muista opiskelijoista.

Polamkin opiskelijakunnan puheenjohtajana toimivan Sampsa Pietilän mukaan opiskelijoiden keskuudessa vallitsee tiivis yhteishenki.

Ennen opiskelun alkua Pietilä arveli poliisiksi opiskelun muistuttavan armeijan käyntiä. Totuus oli toinen. Polamkissa on kuitenkin muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna omat erikoisuutensa. Opiskelijoiden on esimerkiksi liikuttava koulun alueella poliisin virkapuvussa.

Poliisiopiskelijoiden arkea käsiteltiin Radio Moreenin Minun radio -lähetyksessä 4. lokakuuta 2017.

Teemat: