Tiiliskivi-palkinto jaetaan Elävän kirjallisuuden festivaaleilla | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tiiliskivi-palkinto jaetaan Elävän kirjallisuuden festivaaleilla

Lauantaina 18.2. jaetaan Tiiliskivi-palkinto kaunokirjalliselle teokselle. Palkinnon jakaa Tampereen yliopiston kirjallisuuden opiskelijoiden ainejärjestö.

Tiiliskivi-klubin tuottaja Reetta Sirén kertoo, että Tiiliskivi-palkinto jaetaan 16. kertaa teokselle, joka on jäänyt vaille sen ansaitsemaa huomiota. Palkinnosta kilpailevat tänä vuonna viisi kaunokirjallista teosta. Palkitsemistilaisuus Tiiliskivi-klubi järjestetään Elävän kirjallisuuden festivaalin päätösjuhlassa, joka pidetään ravintola Kaijakassa.

Elävän kirjallisuuden festivaali järjestetään Tampereella Työväenmuseo Werstaalla huomenna kello 11–18. Festivaalin teemana on tänä vuonna SIVULLA, jonka puitteissa pohditaan muun muassa yhteiskunnassa sivullisten ihmisryhmien kokemuksia.

Toimittaja: Oona Kujala

• Kuuntele tallenteitamme