Tampereen korkeakoululaisille tarjolla huikeat liikuntatilat | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tampereen korkeakoululaisille tarjolla huikeat liikuntatilat

Tulevat Tampere 3 -korkeakoulut, eli Tampereen yliopisto, teknillinen yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat lyöneet hynttyyt yhteen jo liikunnan puolella. Minkä tahansa koulun opiskelija tai työntekijä saa käyttöönsä pienellä kausimaksulla kaikkien kampusten liikuntatilat ja -palvelut.

Teekkarit Jani Sillanpää (kesk.oik.) ja Simo Kokkola kaatuivat taistellen OLL:n Bennie Wardia ja Marjukka Mattilaa vastaan pickleballissa erin 2-1. (Kuva: Miika Ronkainen)

Teekkarit Jani Sillanpää (kesk.oik.) ja Simo Kokkola kaatuivat taistellen OLL:n Bennie Wardia ja Marjukka Mattilaa vastaan erin 2-1. (Kuva: Miika Ronkainen)

Liikunta lisää opiskelijoiden motivaatiota ja virettä työskentelyyn. Teekkarit Jani Sillanpää ja Simo Kokkola kertovat käyttävänsä Unipoli Sportin palveluita useamman kerran viikossa. T3-koulujen työntekijät ja opiskelijat pääsevät käyttämään kaikkien kampusten palveluita Hervannassa, keskustassa ja Kaupissa. Kausimaksuihin sisältyvät muun muassa kiipeilyseinän, saunan ja tatamisalin käyttö. Sillanpää ja Kokkola rohkaisevat myös järjestöihin liittymistä ja erilaisten lajien kokeilua. Lisätietoa Unipoli Sportin palveluista, hinnoista ja mahdollisuuksista löydät täältä.

Toimittaja: Miika Ronkainen

Kuuntele