Tampereella supersuosittu hostelli – ”Eihän me tarjota muuta kuin nukkumista” | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tampereella supersuosittu hostelli – ”Eihän me tarjota muuta kuin nukkumista”

Hostellikulttuuri on levinnyt Euroopassa pohjoiseen ja Suomessakin alkaa nousta hostelleja. Miten hostelli saadaan toimimaan?

Ville Virkki istumassa Dream Hotelin käytävällä. Kuva: Miika Ronkainen

Tampereen keskustassa sijaitsevan Dream Hostelin toinen omistaja Ville Virkki kertoi idean hostellin perustamiselle syntyneen melkein vahingossa. Dream Hostel palkitaan jatkuvati tunnustuksin Suomessa mutta myös ulkomailla. Virkki kertoo palvelun perustuvan asiakaslähtöisyyteen ja välittömyyteen.

Hostellin aulassa on valtava Tampereen kartta matkavinkkeineen sekä viikon tapahtumakalenteri säätiedoilla maustettuna. Omistajan mukaan hostelli toimii hyvin, jos asiakkaan ei tarvitse lähteä matkainfoon.

Toimittaja: Miika Ronkainen

• Kuuntele tallenteitamme