Taikapukki harrastaa hyväntekeväisyyttä – Tänä vuonna pukki lahjoitti 50 tonttulakkia Pirkkalaan | Radio Moreeni 98,4 MHz

Pukin taikatemppuihin voi osallistua koko perhe. Taikapukki osallistuu joka vuosi hyväntekeväisyyteen. Lasten toivelistat herättävät silloin tällöin hilpeyttä.

Taikapukki käyttää tempuissaan muun muassa paperikasseja. (Kuva: Larissa Bister)

Taikova joulupukki lueskelee joulun alla lasten toivelistoja ja pohtii, millaisia taikuuksia lapset haluavat nähdä. Taikatemppuihin voivat osallistua sekä aikuiset että lapset.

Tänä jouluna Taikapukki lahjoitti 50 tonttulakkia pirkkalalaiselle Perheet penkistä -perheliikuntahankkeelle. Perinteisesti taikova pukki tekee joka vuosi jonkin hyväntekeväisyystempauksen. Pukki vierailee myös toreilla ja ostoskeskuksissa.

Kaikista hauskimmat jutut ovat lasten toivelistoissa. ”Tuhatjalkaistakin on toivottu, Taikapukki kertoo.

Toimittajat:
Teresia Jokinen ja Larissa Bister