Syyttömänä syntymään – uusi suomirockiin keskittyvä ohjelmasarja alkaa | Radio Moreeni 98,4 MHz

Syyttömänä syntymään – uusi suomirockiin keskittyvä ohjelmasarja alkaa

Syyttömänä syntymään – syvällistä puhetta suomirockista alkaa Moreenissa maanantaina 5. joulukuuta klo 18.00. Ohjelmassa keskustellaan tunti kerrallaan suomirockin tekijöiden kanssa aina joka kuun ensimmäisenä maanantaina.

tuukka-tuomasjukka_kuva-renja-nurmi

Tuukka Tuomasjukka on suomirockin jäljillä. (Kuva: Renja Nurmi)

Tuukka Tuomasjukka käy vieraidensa kanssa läpi erilaisia taustoja ja teemoja, ja yrittää jakso jaksolta päästä lähemmäs perimmäistä kysymystä: mitä tuo suomirock oikein on? Ketkä sitä tekevät, mitä se kertoo meistä ja mihin se on matkalla?

Ensimmäisessä jaksossa tavataan nuoren polven suomirock-trio Itä-Hollola Installaatio, jonka kanssa keskustellaan mm. Epe Heleniuksesta, rehellisyydestä ja päihteistä.

Ohjelmalla on oma FB-sivu, josta löytyy myös pohjustavaa kuunneltavaa ja luettavaa ennen tulevia jaksoja.