Suljetun päiväkodin esikoulu pyörii edelleen | Radio Moreeni 98,4 MHz

Suljetun päiväkodin esikoulu pyörii edelleen

Tampereen Tampellassa suljetun päiväkodin aggressiivisuudesta syytetty johtaja Scott Rizzo toimii yhä esikoulun johtajana. Hän on haluton kommentoimaan sitä, miten esikoululla on päiväkodin sulkemisen jälkeen mennyt.

Kuvan lapset eivät ole kyseisestä päiväkodista. Kuvissa Juri Kuzmin, Sofia Myllykangas, Maksym Soboliev ja Lana Busnov.

Johtaja Scott Rizzo pahoittelee, ettei tahdo kommentoida enempää.

”Kaikki on mennyt kuitenkin hienosti”, Rizzo puolustautuu.

Tampereen Tampellassa vuoden 2016 syyskuussa suljetun päiväkodin esikoulu on toistaiseksi toiminnassa. Englanninkielinen English International School of Tampere –päiväkoti suljettiin Rizzon uhkaavan käytöksen vuoksi. Rizzon väitettiin käyttäytyneen epäasiallisesti ja aggressiivisesti henkilöstöä kohtaan lasten kuullen.

Myös epäpätevällä henkilökunnalla oli osuutta päiväkodin sulkemiseen. Päiväkodin 16 henkilökunnan jäsenestä vain neljällä oli ammatillinen pätevyys.

Toimittaja: Julia Ylä-Outinen

• Kuuntele tallenteitamme