Selvittämättömät pureutuu Tampereen kuuluisimpaan katoamistapaukseen – Mihin katosi 16-vuotias Raisa Räisänen? | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreenin uusi rikossarja Selvittämättömät tutkii neljää tamperelaista rikosmysteeriä. Selvittämättömien toisessa osassa paneudutaan 16-vuotiaan Raisa Räisäsen katoamistapaukseen.

Nuori koripalloilija katosi jäljettömiin illanvieton päätteeksi Tampereen keskustassa vuonna 1999. Lukuisista yleisövihjeistä ja erilaisista tutkintalinjoista huolimatta tapaus on jäänyt selvittämättömäksi.

Ohjelmassa kuullaan tapauksen tutkinnanjohtajaa, Keskusrikospoliisin rikoskomisario Paavo Tuomista. Tuominen kertoo, mitä lukuisista vihjeistä poliisi pitää yhä tärkeinä. Paljonko poliisi jättää tutkinnallisista syistä kertomatta tällaisissa katoamistapauksissa? Saako poliisi paljon valetunnustuksia tai -havaintoja paljon kuuluisuutta saaneissa tapauksissa?

Selvittämättömien neljä mysteeriksi jäänyttä tapausta kuullaan vuoroviikoin tiistaisin kello 14.30. Jaksot voi kuunnella jälkikäteen myös Radio Moreenin verkkosivuilta.

Ohjelman toimittaa: Salla Varpula.