Rantatunnelin huoltotyöt sulkevat tunnelin ensi yöksi | Radio Moreeni 98,4 MHz

Rantatunnelin huoltotyöt sulkevat tunnelin ensi yöksi

Tampereen rantatunnelin länteen päin menevä putki suljetaan ensi yöksi.

Huoltotyöt tunnelissa alkavat tänään klo 22 ja päättyvät viimeistään aamukuudelta perjantaina. Kun toinen tunnelinpuolisko on kiinni, ohjataan ajoneuvoliikenne kiertämään keskustan katujen kautta.

Tällä viikolla rantatunneli on ollut jo kahdesti suljettuna.
”Tämän viikon maanantaina tunnelissa oli vika, jonka takia se piti sulkea yöllä muutamaksi tunniksi. Muuten kaikki tapaukset yhtä lukuun ottamatta ovat johtuneet siitä, että häiriötä on ollut muualla tieverkossa ja ne ovat sitten heijastuneet tunneliin saakka” kertoo Liikenneviraston projektipäällikkö Mauri Mäkiaho.

Tunneli oli toisen kerran suljettuna keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun sen itään päin menevälle kaistalle tehtiin huoltotöitä. Ensi yön huoltotyöt kohdistuvat länteen suuntautuvalle kaistalle.
”Huoltotyöt vaikuttavat hyvin vähän liikenteeseen. Rantaväylällä on öisin hyvin hiljainen liikennöinti” kertoo Mäkiaho.

Toimittaja: Lisa Kärnä

• Kuuntele tallenteitamme