”Radiossa tuntee olevansa hyvässä seurassa ystävien kesken” | Radio Moreeni 98,4 MHz

”Radiossa tuntee olevansa hyvässä seurassa ystävien kesken”

Pala tamperelaista radiohistoriaa tuli tiistaina päätökseen, kun Radio Moreenin pitkäaikainen toimittaja Ritva Alpola toimitti viimeisen suoran radiolähetyksensä. Alpolan ura Radio Moreenissa alkoi 90-luvun alussa, vain pari vuotta kanavan perustamisen jälkeen.

Ritva Alpola, Radio Moreeni

Ritva Alpola, Rouva Moreeni, viimeisen suoran lähetyksensä jälkeen.

Alpolan toimittamat kulttuuriohjelmat ovat olleet vuosien ajan olennainen osa kanavan ohjelmistoa, ja hänen äänensä on tullut tutuksi kanavan tiistai-iltojen ja lauantaipäivien emäntänä. Alpola ei aio eläköitymisensä myötä jättää radiota täysin, vaan suunnittelee tekevänsä kulttuuriohjelmaa Radio Moreeniin jossakin muodossa jatkossakin.

Ritva Alpola on tehnyt elämäntyönsä radiossa ja nähnyt Radio Moreenin elämää pidemmältä ajalta kuin kukaan toinen. Alpola pohti Moreenin historiaa ja alkuaikoja syyskuussa 2014 kanavan 25-vuotisjuhlan aikaan. Toimittajana on Päivi Harkko.