Radiofestivaali esittelee opiskelijoiden osaamista kahden päivän ajan – Radio Moreeni lähettää tapahtuman suorana | Radio Moreeni 98,4 MHz

18. kerran järjestettävä Radiofestivaali tuo alan opiskelijat Tampereelle. Kahden päivän aikana opiskelijat mittelevät paremmuudesta dokumentti-, juontaja-, kuunnelma- ja podcast-sarjoissa.

Radioalan opiskelijoiden kilpailutapahtuma Radiofestivaali järjestetään 12.-13.4. Tampereella yliopistokampuksella. Tapahtumapaikkoina ovat Voionmaan Koulutuskeskus ja Radio Moreeni. Mukana on alan opiskelijoita ympäri Suomen.

Torstain ohjelmassa ovat dokumentti- ja juontajakilpailu. Päivän aloittaa dokumenttisarja, jossa on mukana 18 opiskelijatyötä. Kello 17 alkavassa juontajakilpailussa viisi finalistia mittelee paremmuudesta Radio Moreenin studiossa. Torstai huipentuu päivän kilpailusarjojen palkintojenjakoon.

Perjantaina ohjelmassa ovat kuunnelma- ja podcast-sarjat sekä näiden sarjojen parhaiden palkitseminen.

Perinteinen Radiofestivaali järjestetään nyt 18. kerran. Tapahtuman järjestäjinä ovat Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopiston Radio Moreeni, Voionmaan koulutuskeskus ja Äänipolku ry.

Radio Moreeni lähettää koko tapahtuman suorana. Tarkemmat ohjelmatiedot löydät täältä.