Radio Moreenin monikielinen Käännekohta jatkaa – Kevätkaudella äänessä naiset | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreenin monikielinen Käännekohta jatkaa – Kevätkaudella äänessä naiset

Puolituntisessa ohjelmassa turvapaikanhakija- ja siirtolaistaustaiset naiset keskustelevat äidinkielellään asioista, jotka heitä askarruttavat arjessa, tulevaisuudennäkymissä ja suomalaisessa kulttuurissa. Kevään aikana ruoditaan muun muassa vapautta, tasa-arvoa sekä perhekäsityksiä ja kasvatusta. Jokaisessa ohjelmassa on suomenkielinen kooste keskustelusta.

نقطة تحول, suomeksi Käännekohta, kuullaan Radio Moreenissa joka toinen tiistai 21.2. alkaen klo 17.03 ja uusintana perjantaisin klo 8.30. Ohjelma tulee kuultavaksi myös verkkoon, osoitteeseen soundcloud.com/radio_moreeni. Ohjelman jaksoissa puhutaan suomea, kurdia ja arabiaa.

Ohjelman toimittaa Raman Hussain. Raman on muuttanut Suomeen Irakista vuonna 2003. Hän työskentelee tällä hetkellä kunniakulttuuriin liittyvässä hankkeessa. Ohjelman suomenkieliset osat koostaa Raman Hussainin kanssa Sonja Lampinen.

Radio Moreeni kuuluu Tampereella taajuudella 98,4 MHz ja kaapelissa 101,5 MHz.