Radio Moreeni toivottaa kuuntelijoilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! | Radio Moreeni 98,4 MHz

Toimitettu ohjelmistomme on jäänyt joulutauolle. Lähetykset palailevat arkirytmiin 8.1. alkaen. Siihen asti radioaalloilla ilahduttavat klassinen musiikki ja makupalat syyskauden ohjelmistosta.

Radio Moreenin ohjelmisto huilaa loppiaiseen saakka.

Mutta ei syytä huoleen – et ole yksin, sillä joulun ja vuodenvaihteen aikana korviasi hellii tunnelmallinen musiikki.

Ajateltavaa kaipaaville tarjolla on myös kavalkadi syyskauden kiinnostavista ohjelmista. Välipäivinä uusitaan muun muassa journalismin opiskelijoiden Hyvän sään aikana -ohjelmasarja, joka kertoo ilmastonmuutoksen vaikutuksista. Samaan projektiin liittyvä tietokirja arvioitiin syksyllä Kanava-palkinnon arvoiseksi.

Jumalanpalveluslähetykset Tampereen tuomikirkosta puolestaan jatkuvat lauantaina 6. tammikuuta. Kevätkauden ohjelmien lähetykset alkavat heti loppiaisen jälkeen maanantaina 8. tammikuuta. Radio Moreenin ohjelmatiedot löydät täältä.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!