Opiskelijat ja TTT tuottavat ensi-iltoja | Radio Moreeni 98,4 MHz

Opiskelijat ja TTT tuottavat ensi-iltoja

Tamperelaiset oppilaitokset tekevät tänä vuonna teatteria Tampereen Työväen Teatterin kanssa. TTT:n tiedottaja Sari Anderssonin mukaan yhteistyö on sujunut hyvin.

Opiskelijat pääsevät tänä syksynä osallistumaan teatteriesitysten ideointiin ja tuottamiseen. Tampereen Työväen Teatteri ja Pirkanmaan neljä oppilaitosta tekevät tänä syksynä yhteistyönä kolme ensi-iltaa. Mukana olevat oppilaitokset ovat Tampereen Yliopiston Teatterityön tutkinto-ohjelma, Pirkanmaan Musiikkiopisto, Tampereen konservatorio ja Tampereen Musiikkiakatemia.
Tampereen Työväen Teatterin tiedottajan Sari Anderssonin mukaan yhteistyö on sujunut tähän mennessä erittäin hyvin kaikkien osapuolien mielestä.
”Nyt on tehty pääavaus Tampereen Työväen Teatterin ja oppilaitosten välisen yhteistyön osalta. Uskoisin, että vastaaville projekteille voi olla tulevaisuudessa hyvinkin jatkoa”, kertoo Andersson.

Toimittaja: Valma Korhonen