Musiikkiohjelma Triple Threat on hip hopin asialla | Radio Moreeni 98,4 MHz

Musiikkiohjelma Triple Threat on hip hopin asialla

Uuden ohjelman tekijäkolmikko ruotii perjantai-illoissa hip hop -kulttuurin kirjavia ilmiöitä. Pääosassa on kuitenkin musiikki. Levyjen pyörittämisestä vastaa tuottaja-dj H.P Lovescratch ja juontojen blästäyksestä J-Man ja Proffa. Ensimmäinen ohjelma kuullaan perjantaina 24.11. klo 19.03.

Loppuvuoden pimeyteen valoa tuo Radio Moreenin uusi hip hopin erikoisohjelma.

Triplethreat

Perjantai-iltaisin studion valtaa kolme kovanaamaa: Proffa (Henri Hukka), J-Man (Jaakko Väisänen) ja H.P. Lovescratch (Juha Mikkonen). Miehet lupaavat kantaa hip hop -kulttuurin soihtua ylväästi ja levittää sen ilosanomaa.

Kolmikko ruotii viikoittain erilaisia hip hop -kulttuurin tuotoksia ja edesottamuksia pysyvissä ja myös muutamassa vaihtuvassa ohjelmaosiossa. Pääosassa on niin uusi kuin vanhakin hip hop -musiikki.

Suckas beware and enemies freeze, Triple Threat is taking over your airwaves!