Miten pakohuoneesta pääsee ulos? – ”Mitä sekalaisempi sakki, sen parempi” | Radio Moreeni 98,4 MHz

Miten pakohuoneesta pääsee ulos? – ”Mitä sekalaisempi sakki, sen parempi”

Tampereen Run out -pakohuoneissa pääsee seikkailemaan ruumishuoneelle ja pelastamaan maailman ydinuhalta. Varsinaista suositus- tai alaikärajaa huoneisiin ei ole. Huoneista pääsee ulos ryhmätyöllä.

Ravintolapäällikkö Antti Keskinen on tietysti myös itse pelannut molemmat huoneet läpi. (Kuva: Teresia Jokinen)

Puutarhakadulta voi löytää tunniksi aivan toisenlaisen maailman. Run out -pakohuoneet toimivat Crazy Golfin yhteydessä, ja ne ovat olleet todella suosittuja. Crazy Golfin ravintolapäällikkö Antti Keskisen mukaan 2-6 hengen tiimi tarvitsee huoneesta tunnissa ulospääsemiseen ryhmätyötä, kommunikointia ja systemaattisuutta. Mitä moninaisempi porukka, sitä paremmin ongelmat ratkeavat.

Ulospääsyprosentti Ruumishuoneesta ja Ydinuhka-huoneesta on ollut noin 20. Suurimman osan pelaajista ei edes kuulu päästä huoneista ulos. ”Tavoiteprosentti ulospääsemiseen on noin 15”, Keskinen sanoo.

Huoneisiin pääsevät kaikenikäiset, mutta Keskinen suosittelee alaikärajaksi 12–13 ikävuotta. ”Sen ikäisillä ongelmanratkaisukyky on jo sillä tasolla, että pelistä tulee mielekäs”, Keskinen kertoo.

Toimittaja: Teresia Jokinen