Minetit toivat Helsingistä kultaa – Suomi jälleen joukkuevoimistelun maailmanmestari | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tampereen voimistelijoiden Minetit uusivat toissavuotisen MM-kultansa toukokuun viimeisenä viikonloppuna Helsingissä. Esityksissä valmentajan vastuu ja voimistelijoiden yhteispeli rakentavat suorituksen.

Ella Ratilainen ja Teija Kukkala Moreenin studiossa alkuviikosta tuoreen mestaruuden jälkeen. Kuva: Miika Ronkainen

Minetit ovat tamperelainen joukkuevoimistelun supertiimi. Kapteeni Ella Ratilainen ja kuusi muuta Minettiä toivat Helsingistä MM-kullan pääsarjasta. Minettien nuorten edustusjoukkue sai myös kultaa, joten juhlalle on aihetta sitäkin enemmän. Teija Kukkala, toinen tuoreiden maailmanmestarien valmentajista kertoo, että esitykseen on valmistauduttu muun muassa haastaen tyttöjä jatkuvasti parhaaseen suoritukseensa.

Toimittaja: Miika Ronkainen