Maailman opiskelijaradioiden päivää vietetään perjantaina | Radio Moreeni 98,4 MHz

Maailman opiskelijaradioiden päivää vietetään perjantaina

Radio Moreeni on ensimmäistä kertaa mukana maailmanlaajuisessa tapahtumassa, jonka tarkoituksena on lisätä opiskelijaradioiden tunnettuutta ja niiden välistä yhteistyötä. Tapahtuman verkkosivulla voi vuorokauden ajan kuunnella lähetystä, joka soittaa tunnin jaksoissa opiskelijaradioiden ohjelmaa eri maista ympäri maailmaa. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2011.

world-college-radio-day

Maailmanlaajuinen verkkolähetys alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä 4.11. klo 00.00. Lähetys alkaa Lahden ammattikorkeakoulun Limuradiosta, joka on Radio Moreenin lisäksi ainoa suomalainen mukana oleva radiokanava. Klo 01.00 lähetys siirtyy kreikkalaisen Up FM -aseman taajuudelle ja kiertää sitten yhteensä 24 opiskelijaradion taajuudella ympäri maailmaa vuorokauden loppuun asti. Lähetystä voi kuunnella osoitteessa http://world-college-radio-day.radiojar.com/.

Radio Moreeni osallistuu kansainväliseen lähetykseen iltapäivällä klo 14-15 kuultavilla My Way- ja Apinalaatikko-ohjelmilla. Radio Moreeni on Suomen ainoa yliopistoradio.

• Kuuntele tallenteitamme