Kai Ovaskainen: Yritykset kertovat omaa tarinaansa journalismin keinoin | Radio Moreeni 98,4 MHz

Kai Ovaskainen: Yritykset kertovat omaa tarinaansa journalismin keinoin

Kai Ovaskainen

Kai Ovaskainen on sekä opiskellut että työskennellyt Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksella. Pitkän toimittajanuran jälkeen hän siirtyi viestintätehtäviin ensin Vantaan kaupungille ja sen jälkeen SOK:lle.

Yritykset kertovat tulevaisuudessa entistä enemmän omaa tarinaansa käyttäen apunaan journalismin keinoja, kertoo SOK:n viestintäjohtaja ja Yhteishyvä-lehden päätoimittaja Kai Ovaskainen. SOK:n viestintä on laajentunut sadassa vuodessa Yhteishyvästä nettijulkaisuihin, videoihin ja sosiaaliseen mediaan.

”Onko tämä kerronta sitten objektiivista tai reilua”, Ovaskainen pohdiskeli ja vastasi itse, kun Helky Kouri jututti häntä toimittajakoulutuksen 90-vuotisjuhlassa Tampereen yliopistolla lokakuun alussa.

• Kuuntele tallenteitamme