Investointeja ja inhimillisyyttä Ikosen pormestarikaudella | Radio Moreeni 98,4 MHz

Investointeja ja inhimillisyyttä Ikosen pormestarikaudella

Anna-Kaisa Ikosen 4,5-vuotinen pormestarikausi alkaa lähestyä loppuaan. Siihen liitetään varmasti ainakin rantatunneli, ratikka ja Kansi ja areena. Mieluummin kuin rakennushankkeisiin Ikonen itse haluaisi kiinnittyä kaupunkiorganisaation avaamiseen yhteistyölle monien toimijoiden kanssa. Hän näkee kaupungin tehtäväksi olla mahdollistaja eikä vain hallintokoneisto.

Pormestarikautensa päättävä Anna-Kaisa Ikonen on erittäin todennäköinen tulevan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, mitä hän pitääkin hyvin luontevana tehtävänä. Kuva: Pia Sivunen

Anna-Kaisa Ikonen korostaa Tampereen asemaa ja mahdollisuuksia koulutuskaupunkina. Hän odottaa korkeakoulut yhdistävältä Tampereen uudelta yliopistolta paljon ja uskoo, että tieteenalojen rajapinnoilta löytyy sellaisia tulevaisuuden avauksia, joiden varassa kaupunkikin voi kehittyä.

Pormestari Ikonen kertoi Radio Moreenille tuntojaan päättyvästä pormestarikaudesta, suhteestaan Tampereeseen ja ajatuksiaan kaupungin tulevaisuudesta.

Uusi kaupunginvaltuusto valitsee uuden pormestarin maanantaina 12.6.

Toimittaja: Pia Sivunen

• Kuuntele tallenteitamme