Hyvinvointi uhkaa muuttua harvojen huviksi | Radio Moreeni 98,4 MHz

Hyvinvointi uhkaa muuttua harvojen huviksi

Tutkija Tiina Vaittinen arvioi, että hallituksen nykyiset linjaukset ja sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneuudistus romuttavat suomalaisen hyvinvointivaltion kymmenen vuoden sisällä.

Tiina Vaittinen valmistelee väitöskirjaa hoivan ja sen tarpeen globaalista poliittisesta taloudesta väitöskirjaa Tampereen yliopiston rauhan- ja konfliktintutkimuskeskus TAPRI:ssa.

Oikeus hyvinvointiin on monelle ihmiselle peruslähtökohta elämään. Miten määritellä hyvinvoinnin laaja käsite, missä määrin hyvinvointi on yksilön tai yhteiskunnan vastuulla ja miltä näyttää suomalainen hyvinvointivaltio nyt ja tulevaisuudessa?

Tiina Vaittinen pohtii muiden muassa näitä kysymyksiä Lari Seppisen toimittamassa Minun radio -ohjelmassa 3.10.2016.