Härö-lähetys tarjoaa ihmeellisiä ihmisiä, outoja ilmiöitä ja tuttavallista tunnelmaa | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreenin taajuuksilla kuullaan keskiviikkona Radio Valon Härö-lähetys, jossa äänessä ja tekijöinä ovat kehitysvammaiset toimittajat. Kehitysvammaisten toimittajien suora lähetys on Radio Valon jokavuotinen perinne. Tällä kertaa neljän tunnin mittainen lähetys kuullaan suorana Tampereelta.

Radio Valon pop up -studio rakennetaan Kehitysvammaisten tukiliiton tiloihin.

Ohjelmaa tekevät Radio Valon verkoston toimijat ympäri Suomen. Kehitysvammaisten tekijöiden ohjelmia kuullaan niin Kälviältä, Vaasasta, Kajaanista, Lappeenrannasta, Helsingistä ja tietenkin Tampereelta.

Lähetys on osa Taide ja Osallisuus -seminaaria, ja vieraina lähetyksessä kuullaankin seminaarin tekijöitä ja vieraita.

Mukana myös uskomattomia uutisia, outoja ilmiöitä, erikoista kuunnelmaa, erityisiä biisejä, ihmeellisiä ihmisiä ja tuttavallista tunnelmaa – siis vähän häröä ohjelmaa.

Radio Valon Härö-lähetys streamataan Radio Moreenissa keskiviikkona 8. marraskuuta klo 10-14.