Ehdokkaan julisteita on varastettu – Tamy toivoo vaalirauhaa edustajistovaaleihin | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta on reagoinut edustajistovaalien ehdokkaan julisteiden varastamiseen. Ehdokkaana oleva Henri Häkkilä julkaisi aiemmin kannanoton, jossa kertoi, että hänen vaalimainoksiaan on revitty pois.

Vaalimainoksia näkyy Tampereen yliopiston päätalolla jo jonkin verran. Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan viimeiset edustajistovaalit järjestetään 7.-8. marraskuuta. (Kuva: Eve Niskanen)

Ylioppilaskunnan edustajistovaaleissa ehdolla oleva Perussuomalaisten Henri Häkkilä kertoo, että hänen julisteitaan on revitty pois niille osoitetuilta paikoilta. Häkkilä on ehdolla vaaliliittoon kuulumattomana ehdokkaana.

”Ilmeisesti jotakuta ei ole miellyttänyt edustamani perussuomalainen vaihtoehto”, toteaa Pirkanmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana toimiva Häkkilä.

Ylioppilaskunnan pääsihteerinä ja keskusvaalilautakunnan sihteerinä toimivan Sanni Pietilän mukaan edustajistovaalit ovat vaalijulisteiden varastamista lukuun ottamatta sujuneet tähän asti hyvässä hengessä. Pietilä kertoo, että Tamy on saanut tiedon tapahtuneesta.

”Olemme tiedottaneet jokaiselle edustajistovaaliehdokkaalle siitä, että vaalirauha pitää saada jokaiselle vaaliliitolle ja vaaliliittoon kuulumattomalle ehdokkaalle”, Pietilä kertoo.

Tamy on myös muistuttanut Facebook-sivuillaan vaalirauhan tärkeydestä. Henri Häkkilä on tyytyväinen Tamyn toimintaan.

”Tamy on ottanut mielestäni hyvällä ja oikealla asenteella tämän vastaan”, Häkkilä toteaa.

Toimittaja: Larissa Bister