Anttila jätti tilaa uudelle kauppakeskukselle | Radio Moreeni 98,4 MHz

Anttila jätti tilaa uudelle kauppakeskukselle

Anttilan konkurssi toi tyhjää liiketilaa keskustan alueelle. Entisestä Tampereen keskustan Anttila-tavaratalosta tulee usean liikkeen kauppakeskus.

Liiketiloja vuokrataan koko ajan, mutta myös tuttuja liikkeitä on rakennuksessa edelleen. R-kioski, K-Supermarket, Alko ja Suomen Kultapörssi ovat päässeet remontin jäljiltä palaamaan kauppakeskukseen. Hesburger pysyi auki koko remontin ajan.

Kauppakeskus tulee täyttymään uusista liikkeistä kesään mennessä. Finnparkin toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää ei voi kertoa, mitä liikkeitä kauppakeskukseen aukeaa.

”Hyviä liikkeitä ja brändejä on kuitenkin tulossa”, sanoo Tanhuanpää.

Yksi uusista tulokkaista on eläinkauppa Musti ja Mirri, joka viettää avajaisiaan tänään.

Kiinteistön omistaja Finnpark haluaa myös nimetä liikekeskuksen uudelleen. Uutta nimeä haettiin kilpailulla, mutta nimeä ei ole vielä paljastettu.

Toimittaja: Ella Kauppila

• Kuuntele tallenteitamme