Hyvää juhannusta | Radio Moreeni 98,4 MHz

Hyvää juhannusta

Radio Moreeni toivottaa aurinkoista juhannusta ja hyvää kesää. Kesälläkin kannattaa pitää Moreenin taajuus päällä.

Radio Moreeni lähettää kesäkuusta elokuuhun parhaita paloja kevään 2017 ohjelmista. Arkipäivisin mm. reissataan Matkaradion seurassa ja kysytään, mihin kirjallisuutta tarvitaan. Musiikista tarjolla on niin countrya, latinorytmejä, hiphopia, reggaeta, jazzia, progea kuin suomirockiakin.

kesäniitty_pexels.com

Radio Moreenin kesässä soi runsaasti musiikin erikoisohjelmia. (Kuva: pexels.com)

Arkiaamuisin klo 8–10 kanavalla palataan kevään puheohjelmien kiinnostavimpiin hetkiin.

Arki-iltapäivin ja iltaisin klo 14–20 meitä viihdyttävät monipuoliset musiikin erikoisohjelmat Cuba Librestä Ramones to Rachmaninoviin.

Tiistaista perjantaihin klo 10–14 ja maanantaisin klo 11–14 soivat Klassiset tunnit.

Tarkemmat päiväkohtaiset ohjelmatiedot löydät täältä.